tomato522

tomato522

ผู้เยี่ยมชม

tomato522@2200freefonts.com

Köhnə telefonun yeni işi (18 อ่าน)

21 มี.ค. 2569 05:28

Obyektdə işləyən elektrikçiyəm. Tikinti sahələrində günlər keçir, əl-ayaq toz içində olur. Həmin gün də adi günlərdən biri idi. Səhər tezdən işə getdim, günorta yeməyini sahədə yedim, axşama doğru işlər bitdi. Evə gələndə əllərimi yudum, geyimləri dəyişdim, mətbəxdə oturdum. Arvad uşaqları götürüb anasının evinə getmişdi. Evdə tək idim.

Köhnə telefonum var idi. Üç ildir istifadə edirdim, batareyası tez bitir, yaddaşı da dolmuşdu. Amma işə yarayırdı. O axşam telefonu şarja qoydum, özüm də çay hazırladım. Telefon açıldı, mən də boş-boş vərəqləməyə başladım. Bir ara tanışım İlqarın mesajını gördüm. Gün ərzində atmışdı, mən baxmamışdım. Mesajda yazılmışdı: “Bunu yüklə, maraqlıdı”.

Linkə toxundum. Bir səhifə açıldı. Proqramın yüklənməsi təklif olunurdu. Telefonumun yaddaşı az idi, adətən belə şeylər yükləmirdim. Amma İlqar etibar etdiyim adamdır. Düşündüm, bəlkə maraqlı bir şeydir. Yükləməyə başladım. Bir neçə dəqiqə çəkdi. Sonra ekranda “quraşdırma hazırdır” yazısı çıxdı.

Quraşdırdım. Proqramın adı qısa idi. Açdım. İçəri girəndə rəngli bir dünya gördüm. İlk dəfə belə bir şey görürdüm. Oyunlar, rəqəmlər, canlı görüntülər. İlqara zəng vurdum. Dedi: “Yüklədin?”. Dedim: “Hə, ama nədi bu?”. Güldü, dedi: “Qorxma, sadəcə vaxt keçirmək üçündü. Mən də axşamlar oynayıram”. Mən hələ də şübhəli idim. Amma İlqar dedi: “mostbet download apk etdin, indi qeydiyyatdan keç”.

Qeydiyyatdan keçdim. Adımı, nömrəmi yazdım. Hər şey sadə idi. İlqar dedi: “Az bir məbləğ at, gör nə olur”. Mən də 10 manat qoydum. O vaxta kimi heç vaxt qumar oynamamışdım. Tikintidə işləyirəm, hər manatın hesabı var. Amma burada risk az idi. Dedim, nə olacaq baxım.

İlqar mənə ən sadə oyunu göstərdi. Slot maşını. Fırlat, simvollar düşsün. Mən fırlatdım. Heç nə düşmədi. Yenə fırlatdım. Bir az qazanc gəldi. Üçüncü dəfə fırlatdım. Ekranda üç eyni simvol düzüldü. Balansım artdı. 10 manat 25 manat oldu. Təəccübləndim. Bu qədər asan idi?

Davam etdim. İlqar zəngdə dedi: “Yavaş get, həyəcanlanma”. Mən də qulaq asdım. Bir neçə oyun daha oynadım. Bəzən uddum, bəzən uduzdum. Axırda 10 manat qoyduğum pul 45 manat oldu. Çıxartdım. Hesabıma gəldi. Telefonuma baxdım, inanmadım. İlqara dedim: “Qardaş, bu nə işdi?”. Güldü, dedi: “Şans”. Mən də güldüm.

Həmin gündən sonra həftədə bir-iki dəfə mostbet download apk etdiyim proqramı açıb oynayıram. İlqarın mənə öyrətdiyi qaydanı heç vaxt unutmuram: nə vaxt dayanacağını bil. Mən də həmişə öz limitimi qoyuram. İtirəcəyim pulu qoymuram, udsam da çox sevinmirəm. Çünki bilirəm ki, bu, əsas gəlir mənbəyim deyil. Əsas işim tikintidir, bu isə sadəcə bir əyləncə.

Bir gün obyektdə işləyirdim, usta Rüfət gördü ki, fasilədə telefonuma baxıram. Yaxınlaşıb dedi: “Nə oynayırsan?”. Mən də danışdım. Dedi ki, onun da oğlu oynayır. “Amma çox dalma” dedi. Mən də razılaşdım. Axı mən də eyni fikirdəyəm.

Köhnə telefonum hələ də işləyir. Batareyası tez bitir, yaddaşı doludur. Amma içində mostbet download apk etdiyim proqram var. Hər dəfə onu açanda İlqarın o axşam zəngini xatırlayıram. Boş ev, tək başıma oturub, heç gözləmədiyim bir şey tapmışdım. İndi həmin proqram mənim üçün işdən sonra bir neçə dəqiqəlik fasilə deməkdir. Nə çox vaxt aparır, nə də çox pul. Sadəcə fərqli bir şey. Və bəzən insana lazım olan da elə budur.

104.165.205.61

tomato522

tomato522

ผู้เยี่ยมชม

tomato522@2200freefonts.com

ตอบกระทู้
เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว  และ  นโยบายคุกกี้